Hatay 1 Şubesi

GENEL BAŞKAN ADAYI ALİ YALÇIN HATAY'DA

EĞİTİM BİR SEN GENEL BAŞKAN ADAYI ALİ YALÇIN HATAY’DA

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Adayı Ali YALÇIN, Genel Başkan Yardımcısı Ramazan ÇAKIRCI ve Eğitim Bir Sen Konya Şube Başkanı Latif SELVİ Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şubeyi ziyaret ettiler. Ziyarete 1 Nolu Şube Başkanı İsmail BAYRAKDAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile  Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şube Eski Başkanı Cevat ÖNAL, İskenderun İlçe Temsilcisi İbrahim TUNÇER,  Kırıkhan İlçe Temsilcisi Zihni ÖZDİL ev sahipliği yaptı. Eğitim Bir Sen Hatay 1Nolu Şube Başkanı İsmail BAYRAKDAR;  Genel Başkan Adayı Ali YALÇIN, Genel Başkan Yardımcısı Ramazan ÇAKIRCI ve Eğitim Bir Sen Konya Şube Başkanı Latif SELVİ’yi ilimizde ağırlamaktan memnun oldukları söyledi.  

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Adayı Ali YALÇIN,  “Eğitim Bir Sen olarak bir çok alanda ilklere imza attıklarını bu camiayı daha da yüceltmek için Genel Başkanlığa aday olduğunu belirtti. Eğitim Bir Sen Genel Başkanı olarak delegelerin teveccühü ve destekleri ile seçilmeleri halinde bu çalışmaların devam edeceğini söyledi. İl başkanları ve delegelerle yeni yönetimin projelerini anlatmak için görüştüklerini bu kapsamda Hatay ilinde bulunduklarını söyledi.  

19. Milli Eğitim Şurasına taşıdıkları ve savundukları gündemler ile damga vurduklarını, hızla artan üye sayıları ile Türkiye’nin rakipsiz en büyük sendikası ol    duklarını söyledi. Eğitim Bir Sen sendikasının artık bir marka olduğunu vurgulayan sayın YALÇIN; günümüzde daha donanımlı insanlara ihtiyaç olduğunu, bu anlamda üyelerimizin her türlü göreve hazır halde olmaları için kendilerini daha iyi yetiştirmeleri gerektiğini özellikle vurguladı. Sendika olarak farklılığımızı ortaya koymak,  mücadele etmek,  her konuda rekabet edecek bireyler olarak yetişmemiz gerektiğini söyledi.

Bu vesileyle Eğitim Bir Sen 5. Olağan Genel Kurulunda delegasyondan desteklerini beklediklerini ve hizmete talip olduklarını söyledi. “Allah yar ve yardımcımız olsun” diyen Genel Başkan Adayı Ali YALÇIN  5. Olağan Genel Kurulda görüşmek dileği ile ilimizden ayrıldı.