Hatay 1 Şubesi

Şube yönetimleri ve ilçe temsilcileri eğitim toplantıları yapıldı

Eğitim-Bir-Sen Şube yönetimleri ve ilçe temsilcilerinin katıldığı 13. Türkiye Buluşması kapsamında eğitim ve sekretarya toplantıları gerçekleştirildi.

Eğitim gündemine, sendikal çalışmalara, Türkiye’de ve dünyada yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı, önümüzdeki dönemde yapılması tasarlanan çalışmalarla ilgili istişarelerin edildiği teşkilat eğitim toplantılarında konuşan Genel Başkan Ali Yalçın, vizyon belgelerinde açıkladıkları ‘işimize, içimize ve dışımıza yolculuğun’ her aşamasında mesafe katederek sendikal yürüyüşlerini sürdürdüklerini söyledi.

**

Nitelikli bir sendikacılığın yapılması, sendikal bilincin artması için çalışıyoruz

Türkiye’de daha nitelikli bir sendikacılığın yapılması, sendikal bilincin artması için çalışmalarının, eğitim programlarının devam edeceğini kaydeden Yalçın, “Sendika olarak, delege, ilçe temsilciliği ve şube seçimleriyle bir kez daha yenilendik. Aramızda güven tazeleyen, ilk defa emaneti devralan arkadaşlarımız bulunmaktadır. Heyecanımızı tazeledik, birlik ve beraberliğimizi perçinledik. İçimize, işimize ve dışımıza yolculuğumuzu tüm hızıyla sürdürecek; hak, emek ve özgürlük mücadelemizi, hep birlikte yeni ufuklara taşıyacağız” dedi.

**

Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Başkan yardımcıları Ramazan Çakırcı, Mithat Sevin, Şükrü Kolukısa, Hasan Yalçın Yayla ve Atilla Olçum da, başkan yardımcıları ve ilçe temsilcileriyle bir araya gelerek, alanlarıyla ilgili istişarelerde bulundular.

Eğitim toplantılarında ise Hıdır Yıldırım, Dr. Gazi Doğan, Tarkan Zengin, İhsan Ataöv, Doç. Dr. Mehmet Merve Özaydın, Prof. Dr. Mete Gündoğan ve Prof. Dr. Nurullah Genç birer sunum yaptılar.